Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10F

Match

Lohärads IF Blå

8 - 1
Björkhaga IP
9 september 2011
18:30

BKV Norrtälje P99

Referat

Referat: Lohärads IF Blå - BKV Norrtälje P99

Till dagens derby hade vi nåtts av ryktet att Bkv kallat in 2 st från deras duktiga 98 lag och när vi fick återbud så kallades Henke in för att matcha deras fysik.
Oron visade sig vara obefogad så även fast dessa överåriga var fantastiskt duktiga så hade vi inga som helst problem med att tidigt ta kontroll över matchen.
I och med att alla hade skärpa och kvalite i vårat adelsmärke: pasningsspel så var lagmaskinen LIF99 idag helt omöjlig att stoppa. Vi rullade ut motståndarna efter noter med ett stort tålamod utan att slarva bort bollen i uppspelen. Ibland såg det ut som det var några mini Xavi, Fabregas och Messi på planen. Extra beröm till Ted som nog gör sin bästa match någonsin och hans spel var nog det som gladde mig mest idag!
Kung Hampus får betyg Mycket, Mycket Väl Godkänd. Antons obligatoriska superkänsla skott mål är lika skön att se varje match, vilket segervapen. A-K gör idag en kanon match och är inblandad i många mål. Jockes matchande i veckan har gjort att han nu är den kuggen i laget vi är van vid. Extra beröm till Berga som sliter och försöker höja sin lägsta nivå så att det bara blir hans fantastiskta bra saker kvar i spelet.
Siffrorna blev idag lite för stora men det var nog mycket tack vare våra stora ytor i Björkhaga. Hade vi spelat i såna skokartonger som Valstas och Rimbos små 7-manna planer hade det nog blivit svårare. Synd att slutresultatet blev fel inrapporterat: 7-1 istället för 8-1 men det kan vi säkert få ändrat sen. LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!

Sen att Coach sambo klappade händerna när Bkv gjorde mål betyder inte på att hon är Bkv supporter utan bara på Noll Koll!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andra möten i serien

mån 6 jun 2011, 10:00 BKV Norrtälje P99 - Lohärads IF Blå 0 - 12